Kapcsolat

ZÖLD SZÍV IFJÚSÁGI TERMÉSZETVÉDŐ MOZGALOM

Honlap: zoldsziv.hu

Mail: orgovanyi.aniko@gmail.com

Telefon: 26-781-604

Értesítések
Minden törlése

Zöldszíves emléktárgyak a Magyar Nemzeti Múzeumban!

1 Bejegyzések
1 Felhasználók
0 Likes
533 Megtekintés
Zöld Szív ITM
(@weboldal)
Admin
Csatlakozva: 7 év telt el
Hozzászólások: 7
Topic starter  

Kedves Zöldszívesek!

Ma a Nemzeti Múzeumban jártam, mivel a felhívásuknak eleget téve bevittem nekik egy csomó zöldszíves emléktárgyat 1989-ből. Ebben az évben ugyanis a 30 évvel ezelőtti rendszerváltozásra emlékezve rendeznek egy kiállítást és ehhez kértek akkori relíkviákat. Két szakaszból fog állni a kiállítás, egy kisebből még tavasszal, és a nagy reprezentatív kiállításból, mely ez év novemberében nyílik. A beadott tárgyakról igazolást adnak. Amit szeretne visszakapni az ember, azt a év végén visszaadják, amit benthagyna a múzeumban, azt beleltározzák, s megőrzik.
Vittem nekik zöldszíves táblát, pólót, jelvényt, szatyrot, fotókat, videót. Ez utóbbit már a youtube-on is láthatjátok, itt:  https://www.youtube.com/watch?v=G5z4xgosUWc  
 
Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy ha van valamilyen régi zöldszíves tárgyi emléketek, pl. jelvény, oklevél, zászló, póló, zöldszíves igazolvány, fotó vagy bármi, amit szívesen bemutatnátok a Nemzeti Múzeum kiállításán, küldjétek el a Zöld Szív címére: 2013 Pomáz, Jankovich Gyula u. 31/A. Írjátok rá feltétlenül, hogy szeretnétek-e visszakapni a kiállítás végén, vagy sem.
 
Zöldszíves üdvözlettel: Orgoványi Anikó

   
Idéz
Share: