Zöldszíves Farkas Bálint ballagása az oviból

Zöldszíves Farkas Bálint ballagása az oviból

Bálint a Dunaharaszti Hétszínvirág Óvoda zöldszívese. Anyukája nagy tisztelője az oviban folyó zöldszíves munkának. Tőle kapta az óvoda a kedves sorokat és a képeket Bálintról és a ballagó csokráról.

Kedves Bea néni, ,Zita néni, Erika néni és zöldszíves Andi néni és Anikó! 
Engedjék meg, hogy kisfiam zöld szíves ballagó csokrát megosszam Önökkel a készítő engedélyével( Anikónak írom, hogy kisfiam a dunaharaszti Hétszínvirág ovisa, most ballagott el) 
A csokrot egy helyi kézműves alkotó készítette neki személyre szabottan: kisfiam nagy zöld szíves, szereti a természetet, védi is azt (rendszeresen jár ki egy közeli magasleshez szemetet szedni, meg körbenéz a kis élővilágban meg vannak-e még az őzek, fácánok), mostanában a térképek érdeklik és a túrázás.
Azt gondolom így is lehet ballagni, stílusosan, egyedien, zöld szívesen  Mindent köszönünk ennek a csodálatos óvodának, életre szóló élményekkel megyünk tovább, nagyon jó útravalót kaptunk itt mindannyian! 
Kislányom ősszel kezdi meg itt ovis éveit, szerencsére én is “járhatok” még ide egy kis ideig tanulni, ámulni és bámulni szülőként
.

Ölelés minden zöld szívesnek! Szabó Zsuzsanna
(Farkas Bálint anyukája, türkiz csoport) 

About the author

Zöld Szív ITM